Over Brenda

Van harte welkom op de website van Brenda Beumer Fotografie.

De liefde voor fotografie werd bij mij jaren geleden aangewakkerd toen ik met mijn eerste camera op safari was in het mooie Kenia. Geweldig vond ik het, om daar in de wilde natuur op zoek te gaan naar de prachtige dieren om ze zo mooi mogelijk vast te kunnen leggen. Nog steeds kijk ik graag in dat fotoalbum terug. Want die tastbare herinnering blijft!

Jaren later en veel opleidingen en ervaringen rijker is mijn liefde voor fotografie uitgegroeid tot waar ik nu sta: een professioneel fotografe van mens en dier, die nog steeds niets liever doet dan met haar camera op zoek gaan naar de perfecte plaatjes.

Every picture tells a story. En zo is het ook! Elke foto vertelt een eigen verhaal en dat is precies waar ik naar op zoek ben bij het maken van een foto. Die speciale blik, de emotie, dat unieke moment, een spontane reactie. Dat zijn voor mij de fotomomenten waar het om gaat.

Het allermooiste van fotografie vind ik om iemand een waardevolle, tastbare herinnering te kunnen geven. Een herinnering aan een dierbaar persoon of dier, een prachtige dag, zoals een huwelijk, maar ook aan een voor velen minder voor de hand liggend fotomoment, een afscheid van een dierbare.

Ik nodig je graag uit om rond te kijken om mijn website. Voor meer informatie of het bespreken van wensen en mogelijkheden, neem gerust contact met mij op.


Brenda Beumer