Brenda Beumer behaalt felbegeerde titel Brons Master


Op zaterdag 1 november heb ik mijn Brons Master Photographer titel behaald bij het jaarlijkse congres van het Master Photographers Network. De internationale jury was erg onder de indruk van mijn serie over honden.

De kwalificatie is toegekend door het Master Photographers Network (MPN). Het MPN is een netwerk van professionele fotografen dat als doel heeft het niveau van creatieve professionele fotografie op een hoog peil te houden.

Deelnemers leggen hun 10 beste foto’s voor aan een internationale vakjury. Deze beoordeelt de beelden onder andere op kwaliteit, techniek en onderscheidenheid. Pas wanneer aan alle strenge eisen wordt voldaan, mag de kandidaat zich Master noemen.

Voor vakfotografen is een Master-titel een bijzondere erkenning voor hun werk. Daarnaast is deze titel een bevestiging voor de consument dat zij met een gekwalificeerde vakfotograaf te maken heeft, wiens werk door internationale topfotografen is getoetst. Master Photographers Network maakt zich sterk voor het niveau van creatieve professionele fotografie. Dit doet zij door middel van de Master-kwalificaties, maar ook seminars, workshops en congressen met inspirerende nationale en internationale sprekers.

Het afgelopen jaar heb ik een hele hoop knappe hondenmodellen gefotografeerd. Hieruit is een grote selectie foto's gekomen. Uit deze foto's heb ik samen met mijn coaches een panel samengesteld van 5 buiten en 5 studiofoto's. Dit panel is door een internationale vakjury positief beoordeeld en ik mag mij vanaf nu Brons Master Photographer noemen!!!!!

Hartelijk dank aan mijn coaches Colijn van Noort en Ilse Bekker, de eigenaren en natuurlijk aan de knappe modellen!!!!